Edulliset kotisivut2017-10-11T13:28:20+00:00

EDULLISET KOTISIVUT YRITYKSELLE – ALK. 980€
HALUTESSASI 6KK:N OSAMAKSULLA

EDULLISET KOTISIVUT

Tarvitsetko edulliset kotisivut yrityksellesi? Teemme tyylikkäät ja raikkaat WordPress-kotisivut yrityksellesi alk. 980 euroa.

Aloittelevan yrityksen tai pienyrittäjän ei ole aina järkevää investoida suuria summia verkkosivuihin. Sivustot tulee kuitenkin olla, jotta tavoittaisit mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita ja mahdollistaisit myynnin kasvun.

Edulliset verkkosivut ovat loistava vaihtoehto, kun budjettisi on rajallinen tai haluat rakentaa yrityksesi verkkosivuja vaihe vaiheelta – kaikki muokkaukset ja laajennukset onnistuvat ketterästi myös myöhemmin – kiitos WordPress-alustan.

Finello referenssi

LAAJENNETTAVISSA MYÖHEMMIN

Edulliset kotisivut toimivat yrityksesi käyntikorttina.

Mielestämme tällaiset kotisivut toimivat loistavasti seuraavissa tilanteissa:

  • Olet juuri perustanut yrityksen tai yritystoimintasi on pientä
  • Budjettisi on rajallinen, mutta haluat silti tyylikkäät ja helppokäyttöiset verkkosivut edullisesti
  • Haluat mahdollisesti laajentaa sivuja myöhemmin

Laajennusmahdollisuuksia on runsaasti. Saat halutessasi meiltä esim. blogin, ajankohtaista-osion, Facebook / Instagram / Twitter -liitännät, kuvagallerian, varauskalenterin ja tuen kaksikielisyydelle. Uusien kotisivujesi hakukonenäkyvyyttä voidaan myös kehittää myöhemmässä vaiheessa.

MAKSA USEAMMASSA ERÄSSÄ

Kaipaatko kotisivuprojektillesi väljempää maksuohjelmaa? Onnistuu! Tarjoamme mahdollisuuden raikkaisiin ja tyylikkäisiin kotisivuihin esim. 6kk:n osamaksulla. Nyt voit helpommin toteuttaa kotisivuprojektisi ja mahdollistaa näin yrityksellesi nopeamman kasvun. Osamaksusopimus edellyttää edullisen webhotelli-paketin tilaamista kauttamme, 15 euroa / kk (kotisivut vaativat aina jonkin webhotellin / palvelimen toimiakseen).

Kotisivujen kokonaiskustannusten ollessa esim. 980 euroa + alv, tulee 6kk:n maksuohjelman mukaan kuukausittaiseksi laskuksi noin 163 euroa + alv. Halutessasi voit maksaa kotisivut kerralla pois ilman erillisiä kuluja.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä